2014-08-15 10:37:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Kitűnő állásajánlatot kaphat

Napi horoszkóp augusztus 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pénzügyi szempontból mélyponton van, amit meg nem valósult illúziók hajszolásának köszönhet. Hogy dolgai mégis jól alakulnak, azt annak is köszönheti, hogy családja mindig ön mellett áll a bajban. Most is számíthat a társára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sikeres pénzügyi tranzakciót, vagy szerződéskötést bonyolíthat le a mai napon, ne halogassa a döntést! Útra indulnia viszont kockázatos lehet, inkább töltse otthonában, családja körében a mai napot. Ha társaságra vágyik, hívjon vendégeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön igazán egy szíves, barátságos személyiség, és ez most másoknak is végre szembeötlik. Tegyen szert új kapcsolatokra, fürödjön friss szemek dicséretében. A régi ismerősök már megszokták a sok jót, ami öntől jön, és nem honorálják kellőképp.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A pénz házában járó szerencsecsillag jó alkalmat teremt egy kis pénzszerzésre. Jól teszi, hogyha gyűjtöget, félretesz, amit lehet, mert hamarosan beköszöntenek a szűkösebb napok. És, mikor a napra megy, akkor is óvakodjon a leégéstől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kitűnő állásajánlatot kaphat, amit bűn lenne most visszautasítani. Ha mégsem, akkor viszont önnek kell beszélnie a főnökével, hogy előmozdítsa karrierjét. Vegye kezébe sorsa irányítását, legyen bátorsága a kezdeményezéshez!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Most érdemes útra indulnia: rengeteg élménnyel kecsegteti egy távoli utazás, amely most nemcsak pihenésére, de okulására is szolgál. Igaz, pénzügyi tartalékai kimerülőben vannak, de a helyzete hamarosan jobbra fordul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Párjával kemény vitái vannak, s bár nem úgy tűnik, de önön is múlik, ha nem enyhül a helyzet. Legjobb, ha most kerüli a kényes témákat, és inkább az élet örömeire koncentrál. Egy utazás nem várt kalandba keverheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A betegség csak metaforája egy bánatnak, mely felett nem bír napirendre térni. Ahogy a régi nóta mondja, szívbajok ellen szedjen inkább tangót: azaz, ne zárja el, bátran mutassa ki érzéseit! A munkahelyén viszont ne nagyon ugráljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Talán a nemes Buddha útjára kéne térnie, de ahhoz le kéne számolnia illúzióival. Márpedig önnek most a ködevés a fő energiaforrása. Amit hizlal magában, az belülről önt eszi meg. Képletesen és szó szerint is jót tenne egy diéta.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehezen uralkodik érzelmein, pedig ön a színlelés és rejtőzködés nagymestere. Most mégis könnyekre fakadhat, és nem is annyira személyes okokból. Talán találkozik egy igazán csodálatos emberrel, vagy különleges helyre veti sorsa.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Halmozódnak a munkahelyi problémák, de ezek önt mintha hidegen hagynák. Hidegen, mert idegen; úgy érzi magát, mint szegény Gulliver a törpék országában. Nincs más megoldás, mint elutazni valahová jó messzire…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A folytonos hadakozás felemészti erőit: Ha kicsit megnyugszik, és körülnéz, észreveheti, hogy többen vannak az önt támogatók, mint az ellenségek. A baráti vagy rokoni támogatás mint mindig, most is különösen jól jöhet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: